BDS Automaten
Terug naar overzicht

Voedingsautomaten

Op vandaag is BDS automaten de specialist op gebied van voedingsautomaten. Met de voedingsautomaten stel je op een veilige en eenvoudige manier voedingswaren 24u op 24u ter beschikking, voor iedereen. Wij bieden je zowel de traditionele voedingsautomaat met carrousel als de nieuwste voedingsautomaat met liftsysteem.

Vendingmachine plaatsen

Niet enkel bij jouw zaak biedt de voedingsautomaat een extra verkoopkanaal op piekmomenten of buiten de openingstijden. Ook binnen bedrijven, ziekenhuizen en scholen verovert de verkoopautomaat zijn plaats. Medewerkers die in nachtploegen werken, mensen die na hun dagtaak nog avondschool volgen en de tijd niet vinden om boodschappen te doen of te koken. Dankzij de afhaalautomaat kan je altijd en overal maaltijden verkopen!

Populaire voedingsautomaten zijn snoepautomaten, groenten- en fruitautomaten, broodautomaten, diepvriesautomaten en automaten voor slagerijen en traiteurs.

Betalingssytemen

Betaling kan via het traditionele muntsysteem, maar de automaten kunnen ook voorzien worden van de nieuwste betaalsystemen zoals bankkaart, paywave, biljettenlezer. Ook deze automaten onderscheiden zich door professioneel kwaliteit en duurzaamheid. Ze voldoen aan de strengste Europese milieu- en veiligheidseisen. Ook bezitten de meeste toestellen over een spaarstand die je een beduidende energiebesparing opleveren.

Service op maat

BDS automaten biedt je verschillende service formules. Je kan kiezen voor full service waarbij je de combi automaat op exploitatiebasis geplaatst wordt en u er geen omkijken naar heeft. Alternatief is een automaat huren of kopen van een toestel en deze in eigen beheer vullen. Zowel bij huur als bij aankoop bieden wij een onderhoudscontract.

TOEPASSINGEN

  • Uitgebreid gamma aan voedingsautomaten
  • Trommel systeem
  • Lift systeem (méér soorten & vormen en op maat van uw verpakking)
  • Creëren van de optimale capaciteit
  • Gecontroleerde temperatuur
  • Verschillende betaalsystemen mogelijk
  • Verschillende behuizingen mogelijk
  • Oplossingen op maat mogelijk

Geschikt voor

Wens je een
oplossing op maat?

Een greep uit ons aanbod